foto

Kwok-keung Choi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Wang jiao hei ye
2001 Quan zhi sha shou
1998 Skrytá odměna
1997 Kong bu ji
Tenkrát v Číně a Americe
1996 Da nei mi tan 008
Gu huo nu zhi jue zhan jiang hu
Gu huo zai 3: Zhi shou zhe tian
Jin bang ti ming
She shi 32 du
Xong xing zi: Zhi jiang hu da feng bao
1995 Gong pu II
Hu meng wei long
Jin yu man tang
Padlí andělé
Velké riziko
1994 Bao yu jiao yang
Deng long
1993 Huo zhong
Příběh policajta
Wu shu: Ji mi dang an
1992 Ban wo zong heng
Du cheng da heng II zhi zhi zun wu di
Hard Boiled
Hong tian huang jia jiang
Si da tan zhang
Te qu ai nu
Xia sheng
1991 Du hao
Gui gan bu
Hong fen zhi zun
Lao biao ni hao ye!
Mořský vlci
Qi ma wu yi zuo
Qing ben jia ren
Xin jing wu men 1991
Zhi zun wu shang II - yong ba tian xia
Zhong huan ying xiong
Zloději
1990 Di tou long
Feng yu tong lu
Hei hai ba wang hua
Kuai le de xiao ji
Kulka v hlavě
Xiao tou a xing
Xue zai feng shang
Zhi fen shuang xiong
1989 Ba bo qin bing
Killer
Meng gui zhuang gui
Sheng gang shuang long
Tie dan xiong feng
Tong gen sheng
Ultra Force 2.
1988 Wo yao tao wang
1987 Gong woo lung foo moon
Piao cuo can
Vězení v plamenech
1986 Kai xin gui zhuang gui
Yuan Zhen-Xia yu Wei Si-Li
1985 Crazy Shaolin Disciples
Fa gai si doi
Jiao tou fa wei
Red Force 2
Tian guan ci fu
Výcvik 36. komnaty
Xiao nian Su Qi Er
1984 Bu yi shen xiang
Kwai ching
Wang zi cheng chong
Wo ai Luo Landu
Xin fei hu wai chuan
You xia qing
1983 Feng shen jie
Little Dragon Maiden
Shaolin and Wu Tang
Shen tong shu yu xiao ba wang
1982 House of traps
Human Lanterns
Ru lai shen zhang
San shi nian xi shuo cong tou
Shaolin chuan ren
Shen diao xia lu
Xia ke hang
Yu mao san xi jin mao shu
1981 Bi xie jian
Cha shou
Lovci pokladů
Mobfix Patrol
The Martial Club
1980 Dva šampioni Šaolinu
Fighting Fool
Gigant Shaolinu
Legend of the Fox
The Rebel Intruders
1979 Lámači kostí
Mai ming xiao zi
Qi sha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace