foto

Labrandon Shead

  • nar. 20.2.1986 (31 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Naked
The Yellow Birds
2016 Dealer
Svědectví (TV film)
The Red Man
Triple 9
2015 Point of Honor (TV film)
2012 Stealing Las Vegas
2009 Short Cut to Hollywood

TV seriály

2015 Živí mrtví (TV seriál)
JSS (S06E02)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Smrtonosné stáří (S04E19)

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace