foto

Labrandon Shead

  • nar. 20.2.1986 (31 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Naked
The Yellow Birds
2016 Dealer
Svědectví (TV film)
The Red Man
Triple 9
2015 Point of Honor (TV film)
2012 Stealing Las Vegas
2009 Short Cut to Hollywood

TV seriály

2015 Živí mrtví (TV seriál)
JSS (S06E02)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Smrtonosné stáří (S04E19)
2007 Chuck (TV seriál)

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace