foto

Timur Işık

  • nar. 16.11.1980 (39 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Auftrag (TV film)
Heute oder morgen
2017 Osudové léto na Kypru (TV film)
Osudové léto v Praze (TV film)
2016 Die Informantin (TV film)
Moonjourney
2015 Plavba snů: Turecko (TV film)
2013 Pět let
2012 Der goldene Zweig (studentský film)
Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
2010 Ayla
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)

TV seriály

2018 Die Protokollantin (TV seriál)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das genetische Limit (S17E04)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Prager Frühling (E54)
2012 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Viva Berlin! (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
14:00 Uhr (S02E07)
13:00 Uhr (S02E06)
12:00 Uhr (S02E05)
další epizody (5)
2009 Flemming (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky