foto

Ramsey Nickell

  • nar. 10.8.1963 (54 let)
    Landstuhl, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Urban Cowboy (TV film)
2015 Broad Squad (TV film)
2013 Westside (TV film)
2012 Casa de mi Padre
2008 Spaced (TV film)
Teorie chaosu
2006 Divoká jízda
Hurá do basy
2005 Svádění
2001 The Medicine Show

TV seriály

2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Lethal Weapon (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
Kevin from Work (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Nedokončené dílo (S01E01)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Chuck (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)

Dokumentární

2012 Metallica: Quebec Magnetic (koncert)

Hudební videoklipy

2005 Offspring Complete Music Video Collection, The (hudební videoklip)
2001 Green Day - International Supervideos! (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 American Crime (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace