foto

Konrad Georg

  • nar. 25.12.1914
    Mohuč, Nordrhein-Westfalen, Německá říše
  • zem. 8.9.1987 (72 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Tatort - Pension Tosca oder Die Sterne lügen nicht (TV film)
1983 Randale
1979 Der Maulkorb (divadelní záznam)
1976 Otrokáři
Waffen für Amerika (TV film)
1975 Abschiedsparty
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
Die Antwort kennt nur der Wind
Kurpfuscherin, Die (TV film)
1973 Alle Menschen werden Brüder
Les diablesses
1972 A déšť smyje každou stopu
Der Stoff, aus dem die Träume sind
Trubel um Trixie
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
Der Hitler/Ludendorff-Prozeß - Szenen aus einem Hochverratsprozeß in einer Republik ohne Republikaner (TV film)
Der Zeuge (TV film)
Liebe ist nur ein Wort
Und Jimmy ging zum Regenbogen
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
Kriminalmuseum - Wer klingelt schon zur Fernsehzeit? (TV film)
Ludwig van Beethoven: '...in allem streng die Wahrheit' (TV film)
Recht auf Gewissen (TV film)
Sir Henri Deterding (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Der Kampf um den Reigen (TV film)
Die Kuba-Krise 1962 (TV film)
Ein kleines Fest (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
Köpfchen in das Wasser, Schwänzchen in die Höh
Sieben Tage Frist
1968 König Richard II. (TV film)
Mexikanische Revolution (TV film)
1967 Antitoxin (TV film)
Mönch mit der Peitsche, Der
Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn
1966 Das Vergnügen, anständig zu sein (TV film)
Der Großtyrann und das Gericht (TV film)
Ein Mädchen von heute (TV film)
Hoří v Paříži?
In Frankfurt sind die Nächte heiß
Mann aus Melbourne, Der (TV film)
Pontius Pilatus (TV film)
Zwei wie wir... und die Eltern wissen von nichts
1965 Platons Gastmahl (TV film)
1964 Aussichtsturm, Der (TV film)
In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Karl Sand (TV film)
Kriminalmuseum - Akte Dr. W. (TV film)
Nebeneinander (TV film)
1963 Amphitryon 38 (TV film)
Der Schattenboxer (TV film)
Detective Story (TV film)
Freunde wie Wölfe (TV film)
Im Schatten des Krieges (TV film)
Kriminalmuseum - Nur ein Schuh (TV film)
Ungebetener Gast, Ein (TV film)
1962 Bedaure, falsch verbunden (TV film)
Blick über den Zaun (TV film)
Der Biberpelz (TV film)
Feuertreppe, Die (TV film)
1961 Der Flüchtling (TV film)
Schritte in der Nacht (TV film)
1960 Jeanne D'Arc auf dem Scheiterhaufen (TV film)
Terror in der Waage (TV film)
1959 Die Irre von Chaillot (TV film)
Nachtasyl (TV film)
Ruf ohne Echo (TV film)
Unbeschriebenes Blatt, Ein (TV film)
1958 Bäume sterben aufrecht (TV film)
1957 Das unbewohnte Eiland (TV film)
Die respektvolle Dirne (TV film)
Montserrat (TV film)
Nebel (TV film)
1956 Die letzte Patrouille? (TV film)

TV seriály

1985 Gespenstergeschichten (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1980 Die Leute vom Domplatz (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Medienklinik (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Zwischen den Flügen (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
Tim Frazer (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1961 Parkstraße 13 (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
Es geschah an der Grenze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace