foto

Fred Steiner

  • nar. 24.2.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.6.2011 (88 let)
    Ajijic, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Blood Feud (TV film)
1978 The Sea Gypsies
1973 Stopaři smrti
1972 Family Flight (TV film)
1971 River of Gold (TV film)
1970 Wild Women (TV film)
Černá brigáda (TV film)
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1967 Masakr na svatého Valentýna
1965 Hercules and the Princess of Troy (TV film)
1964 Della
The Killers
1957 Time Limit
1956 Muž z del Ria
Run for the Sun

TV seriály

1992 The Plucky Duck Show (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zákon cti (S01E03)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Život v cele smrti (S02E07)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Z čehopak se vyrábějí děvčátka? (S01E09)
Rovnováha hrůzy (S01E08)
Tajemný Charlie (S01E07)
další epizody (5)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Fractured Flickers (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Bard (S04E18)
I Dream of Genie (S04E12)
Miniature (S04E08)
další epizody (4)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Bullwinkle Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Passersby (S03E04)
A Hundred Yards Over the Rim (S02E23)
1960 Full Circle (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
King Nine Will Not Return (S02E01)
1959 Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 Union Pacific (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace