Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Kirk se Spockem spolupracují s historickými hrdiny v souboji proti historickým zlosynům. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát Enterprise narazila. Postup z Arény ani Empatie nefunguje a opravdu zbývá jenom bojovat. V seriálu se určitě najdou lepší díly, nicméně se tu objeví ztělesnění Suraka, zakladatele vulkanské filozofie. Spock: "Rozmanitost kombinací dává životu smysl." To určitě vyznělo zajímavě už tenkrát. Hodnocení spíš sedmdesát procent, ale nevím proč se mi právě tady zatím nechce ubírat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch dílů, kde mimozemšťané zkoumají člověka jako laboratorního králíka. Přes určitou krutost se však chovají stejně, jako by se na jejich místě chovali lidé. „Jakým právem rozhodujete o našich životech?" „Stejným, jakým jste vy přišli sem." V souboji používají dobro i zlo stejné metody a prostředky. V čem se tedy liší? ()

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím přesně proč, ale tahle epizoda mě -i přes poměrně zajímavou výchozí premisu- celou dobu iritovala. Snad za to může jakási nepromyšlenost celého konceptu, nebo slabší režijní vedení...těžko říct. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jedna slavná scéna Lincolna s Uhurou - a pak nekonečno nudy; zase "můžeme si s váma dělat co chceme" bytosti, který sou navíc vůči své technologické úrovni naprosto debilní a celá zápletka je jen záminka pro tupý rvačky - a to i když je poruce Lincoln a Surak jako zakladatel Vulkánské civilizace. Jakože z tohodle dostat tak málo je fakt umění. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama