foto

Callum Seagram Airlie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marrying Father Christmas (TV film)
2017 Engaging Father Christmas (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Obr Dobr
2014 The Color of Rain
2012 Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
The Wishing Tree (TV film)

TV seriály

2018 When Calls the Heart (TV seriál)
Weather the Storm (S05E08)
Heart of the Matter (S05E07)
Love and Marriage (S05E06)
další epizody (6)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
Zoo (TV seriál)
No Place Like Home (S03E01)
When Calls the Heart (TV seriál)
Change of Heart (S04E04)
Words from the Heart (S04E01)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Pilot (E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Land O' Smiles (S02E07)
When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
The Illustrated Woman (S01E03)
Sunrise (S01E02)
The Whispers (TV seriál)
Broken Child (E09)
A Hollow Man (E08)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Stormfront (S01E11)
Arrow (TV seriál)
Nezvaný host (S01E20)
Lovci duchů (TV seriál)
Remember the Titans (S08E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace