foto

Wojciech Malajkat

  • nar. 16.1.1963 (58 let)
    Mragowo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Listy do M. 4
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Noc plná zázraků 2
2011 Noc plná zázraků
2006 Szatan z siódmej klasy
2004 Królowa chmur (TV film)
2003 Nienasycenie
2002 Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marze
2000 Pierwszy milion
1999 Ohněm a mečem
1996 Szabla od komendanta
1995 Velký týden
1994 Łowca. Ostatnie starcie (TV film)
1993 Pajęczarki
1992 Piękna nieznajoma
1991 Kobieta w ogrodzie (TV film)
V.I.P.
1990 Déjà vu
Mów mi Rockefeller
Stan strachu
Zabic na koncu
1988 O rany, nic sie nie stalo
1987 Cesarskie ciecie (TV film)
1986 Černé stopy

TV seriály

2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
2010 Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
další epizody (7)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (16)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 35 (S02E35)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
další epizody (53)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Zemsta (S02E15)
2003 Bao-bab, czyli zielono mi (TV seriál)
Colonizacja (E06)
Defekt (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ambasador (E36)
Świat reklamy (E31)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Ślub (S02E15)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
Wow (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky