foto

Cédric Weber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Legenda o Tarzanovi
2014 La clinique du docteur Blanche (TV film)
Láska na kari
2013 Fonzy
2012 Kontraband
La Fleur de l'âge
2011 Gang Story
Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 Advokát
La Blonde aux seins nus
Ma compagne de nuit
Nejvyšší patro, levé křídlo
Čtyři milenci
2009 Entre deux ombres (TV film)
Korkoro
2008 Charlotte Corday (TV film)
Natvrdo (TV film)
Un si beau voyage
Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
2007 Affaire Sacha Guitry, L' (TV film)
2006 Les Fragments d’Antonin
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
2003 Maîtresse du corroyeur, La (TV film)
Podivné zahrady

TV seriály

2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 1 (S01E01)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Útěk do hor (S04E03)
2016 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Ma part d'enfer (S04E02)
A l'ancienne (S04E01)
2015 Jezabel (TV seriál)
La Stagiaire (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Versailles (TV seriál)
Zrcadlo pro prince (S01E03)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Profil zločinu (TV seriál)
Dravci (S05E07)
2013 Chérif (TV seriál)
Les Liens du sang (S01E01)
Dernier recours (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Tichá voda břehy mele (S01E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Far Ouest (S07E12)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 L'Attaque (TV seriál)
Le jour où tout a basculé (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Les damnés (S02E01)
2010 Julie Lescautová (TV seriál)
Vykoupení (S19E03)
2009 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
S.O.S., mères en détresse (S02E02)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cercueil volant (S04E13)
2007 Un flic (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky