foto

Paweł Laskowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Chrzciny
2020 Dalej jest dzień
2019 Planeta Singli 3
2018 Klér
Reytan. Druga strona drzwi (TV film)
2016 Prostý příběh o vraždě
Volyň
2014 U strážnýho anděla
Wybraniec
2012 Dopraváci
2011 Růžena
2010 Prosta historia o miłości
2009 Temný dům
2004 Svatba

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć gwiazdy (S15E09)
Odkrycie (S15E07)
Artyści podrywu (S14E07)
další epizody (6)
2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (7)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
Pośród wilków (S13E05)
Efedryna (S13E03)
další epizody (5)
2018 Korona królów (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Maestro (S11E02)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
In vino veritas (S10E12)
Kolory milczenia (S10E10)
Wirtualne życie, prawdziwa śmierć (S10E08)
další epizody (11)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Feralna impreza (S08E11)
Jego ostatnia niedziela (S08E09)
další epizody (6)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Śmierć blondynkom (S07E10)
W ostatniej chwili (S07E08)
další epizody (6)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Przekręt (S06E11)
Zabójczy tarot (S06E09)
další epizody (13)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczne zadanie (S04E13)
Morderczy plan (S04E11)
Ostatni gem (S04E09)
další epizody (7)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
Śmierć w masce (S02E09)
další epizody (6)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spowiedź (S02E14)
Łzy Ewy (S02E13)
Waga ciężka (S02E12)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)

Dokumentární

2018 Odprawa
2013 Joanna
2005 Bóg jest z nami, mężczyznami

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky