foto

Paweł Laskowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Planeta Singli 3
2018 Klér
2016 Prostý příběh o vraždě
Volyň
2014 U strážnýho anděla
Wybraniec
2012 Dopraváci
2011 Růžena
2010 Prosta historia o miłości
2009 Temný dům
2004 Svatba

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (7)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
Pośród wilków (S13E05)
Efedryna (S13E03)
další epizody (5)
2018 Korona królów (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Maestro (S11E02)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
In vino veritas (S10E12)
Kolory milczenia (S10E10)
Wirtualne życie, prawdziwa śmierć (S10E08)
další epizody (11)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Feralna impreza (S08E11)
Jego ostatnia niedziela (S08E09)
další epizody (6)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Śmierć blondynkom (S07E10)
W ostatniej chwili (S07E08)
další epizody (6)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Przekręt (S06E11)
Zabójczy tarot (S06E09)
další epizody (13)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczne zadanie (S04E13)
Morderczy plan (S04E11)
Ostatni gem (S04E09)
další epizody (7)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
Śmierć w masce (S02E09)
další epizody (6)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Dokumentární

2018 Odprawa
2013 Joanna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky