foto

Gilbert Green

  • nar. 1.1.1914
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 15.4.1984 (70 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 40 Days of Musa Dagh
1979 Norma Rae
1975 Starsky a Hutch (TV film)
1973 Executive Action
Honor Thy Father (TV film)
Hra čísel
1972 Man, The (TV film)
1970 Rozlícené posluchárny
1967 Nedělejte zmatek
1965 Dark Intruder
1962 Experiment in Terror
Okamžik rozhodnutí
1961 By Love Possessed
Homicidal

TV seriály

1980 Magnum (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Principy moci (S02E23)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Crime Photographer (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace