foto

Pierre Benezit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Je ne suis pas un homme facile
2014 Des éclats de verre
La Vie Pure
2013 9 mois ferme
Obětní beránek
2012 Picassova parta
2011 La part des anges (TV film)
2010 Gardiens de l'ordre
Láska s vůní čokolády
Majorité opprimée
2008 Válka krásek
2006 Miluješ-li mě, následuj mě
2005 Svatební den
Tête de gondole

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
L'Étrangère (S05E03)
2018 Hippocrate (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Profil zločinu (TV seriál)
Až do nejtemnější noci (S05E10)
2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
Détectives (TV seriál)
Doubles vies (S01E03)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Londres-Paris (S08E02)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Nos enfants chéris - la série (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky