foto

Wendy Melvoin

  • nar. 26.1.1964 (55 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Jedině ona
2009 Virtuality (TV film)
2006 Něco nového
2004 Dlouhá cesta zpátky
2002 Jů, vona je chlap
Pomoc!!! Já mám rande
2001 Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 Second Skin
1999 Foolish
1997 Duch rodiny
Ona a on
1995 Nebezpečné myšlenky

TV seriály

2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Behind the Mask (S02E12)
The Quality of Mercy (S02E11)
další epizody (13)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No You Say It First (E07)
No Debts Remain Unpaid (E06)
No Regrets (E05)
další epizody (5)
Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
For I Have Sinned (S01E12)
The Breach (S01E11)
další epizody (13)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
Send in the Clones (E11)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
June 13th - Part Two (E08)
další epizody (9)
2013 Witches of East End (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Zeď (S04E18)
Umění klamu (S04E17)
další epizody (7)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
You Lost Me with the Cinderblock (E05)
Pulling the Goalie (E04)
další epizody (5)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Díkůvzdání (S04E11)
Strážce svého bratra (S04E10)
další epizody (24)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Náš otec (S03E12)
Zatmění 2/2 (S03E11)
další epizody (13)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
další epizody (22)
Drzá Jordan (TV seriál)
Crash (S06E17)
D.O.A. (S06E16)
Dead Again (S06E15)
další epizody (17)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Před šesti měsíci (S01E10)
Není co skrývat (S01E07)
další epizody (9)
Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Leave Me This Way (S05E21)
Mace vs. Scalpel (S05E20)
Mysterious Ways (S05E19)
další epizody (12)
2005 Drzá Jordan (TV seriál)
Death Goes On (S05E09)
A Man in Blue (S05E08)
Road Kill (S05E07)
další epizody (21)
2004 Drzá Jordan (TV seriál)
Necessary Risks (S04E09)
Fire in the Sky (S04E08)
What Happens in Vegas Dies in Boston (S04E07)
další epizody (22)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 2 (S02E22)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Sunset Division (S02E20)
další epizody (13)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Don't Look Back (S02E08)
Scared Straight (S02E07)
další epizody (22)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Digger: Part 2 (S01E09)
Digger: Part 1 (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Hračky
1984 Purpurový déšť

TV seriály

1999 Čmuchalové (TV seriál)

Dokumentární

2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
2009 Prince & Michael Jackson (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace