foto

Kate Drummond

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nowhere
Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
2018 Frat Pack
2017 Adam's Testament
Love on Ice (TV film)
2016 5 filmů o technologii
Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (TV film)
Záhada v květinářství: Utnuto v počátku (TV film)
2015 Lead with Your Heart (TV film)
Room
2013 Clara's Deadly Secret (TV film)
Gibraltar
Sister's Revenge, A (TV film)
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Dům na konci ulice
Fugitive at 17 (TV film)
2011 Magnetické tornádo (TV film)
Nikdy se nevzdám (TV film)
2010 Dokonalý učitel (TV film)
Kate Logan Affair, The
2009 Utajený zločin (TV film)
2007 Démoni minulosti (TV film)
Kde jsi? (TV film)
Právo být otcem (TV film)
2006 Pavučina lží (TV film)
Sokyně (TV film)

TV seriály

2020 Utopia Falls (TV seriál)
If I Ruled the World (E10)
Worst Behaviour (E09)
The Light (E08)
další epizody (10)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
Let's Pretend We're Strangers (S02E05)
She Ain't Right (S02E04)
Shed Your Skin (S02E02)
další epizody (4)
Dark Matter (TV seriál)
The Dwarf Star Conspiracy (S03E11)
Saving Hope (TV seriál)
Tested and Tried (S05E05)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Sedm pohrom (E05)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
Two-Faced Jack (S01E08)
Walkin' After Midnight (S01E07)
2015 Good Witch (TV seriál)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
It's a Shame About Ray (S03E01)
V utajení (TV seriál)
Dig for Fire (S04E02)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Go Fish

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Go Fish

Producentská filmografie

Filmy

2016 Go Fish

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky