foto

Kate Drummond

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
Love on Ice (TV film)
2016 Flower Shop Mystery: Dearly Depotted (TV film)
Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
Záhada v květinářství: Utnuto v počátku (TV film)
5 filmů o technologii
2015 Lead with Your Heart (TV film)
Room
2013 Clara's Deadly Secret (TV film)
Gibraltar
Sister's Revenge, A (TV film)
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Dům na konci ulice
Fugitive at 17 (TV film)
2011 Magnetické tornádo (TV film)
Nikdy se nevzdám (TV film)
2010 Dokonalý učitel (TV film)
Kate Logan Affair, The
2009 Utajený zločin (TV film)
2007 Démoni minulosti (TV film)
Kde jsi? (TV film)
Právo být otcem (TV film)
2006 Pavučina lží (TV film)
Sokyně (TV film)

TV seriály

2017 Wynonna Earp (TV seriál)
Shed Your Skin (S02E02)
Stone Walls and Steel Bars (S02E01)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
Two-Faced Jack (S01E08)
Walkin' After Midnight (S01E07)
2015 Good Witch (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Go Fish

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Go Fish

Producentská filmografie

Filmy

2016 Go Fish

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace