Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tohle byl podle mě takový účelově hybridní film, aby oslovil všechny obyčejné diváky a nikoho vyloženě nenasral. Základ tvoří docela dobrá krimi komedie. Bohužel do toho vecpali užvatlaného černocha, jehož nekonečné protivné blekotání o kokotinách to fest sráží o 2 levely níž. Vecpali tam i romantickou linku, takže talší důvod některé části popřeskakovat. (35%) ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Klasická role Kevina, kde hraje uřvaného a nezkušeného chlápka. Film prakticky ničím nepřekvapí, pár dobrých scének, ale toť vše. Vše je klasicky předvídatelné, nulové napětí a efekty vypadají spíše jak z nějakého fan filmu (všiml jsem si, že to je ale u všech Hughesových filmů). Na jeden večer jako oddechovka ale postačí. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná akční Buddy komedie a mé Guilty Pleasure. Tyhle žánrovky mám rád a Patrik Hughes ( Zabiják a Bodyguard) mi velmi sedí. Jasně film nemá atraktivní zápletku, je to hloupé a né vše tu dává smysl, ale je to popcorn se vším všudy a já se bavil a dokonce smál nahlas, takže jen pro lidi, kteří podobné žánrovky vyhledávají, zbytek může skipnout. Woody Harrelson v roli nechvalně proslulého zabijáka s emocemi, minulostí a charakterem mě vemi zaujal, ostatně tyhle role jsou pro něj šité jako na míru, takže si je jako vždy velmi užívá a Kevin Hart je zkrátka Kevin Hart, jeho humor Vám buď sedí nebo ne, pro většinu lidí je otravný a nesnesitelný, já jej jako komika respektuji a mně jeho styl sedí, takže se oba dva navzájem slušně doplňují, je tu spousta cool hlášek a zábavných situací, které mi padly do vkusu, ale potěšila mě i samotná akce, kde sakra zamrzí PG-13 rating, protože akční scéna v tělocvičně s motorovkou, kuší, sekerama- to mohl být masakr jak svině, leč alespoň to byla zábavná a efektní akční podívaná se slušnou choreografii a obstojnými fighty ( fight s Mužem z Miami taktéž top). Film má rychlé tempo, dobře utíká a svůj účel tedy bavit diváka u mne splnil na výbornou. Příběh 3/5. Akce 4/5, Humor 5/5, Násilí 1/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 7.5/10. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn akčně-komediální jednohubka. Kevin Hart je můj oblíbený komik a zde mi jeho vtípky také seděly, několikrát jsem se hodně zasmál. Woody Harrelson do role drsného zabijáka také pasoval jako hrnec na prdel. Proč však dávám 3*? Protože i když mě příběh bavil, tak tam bylo pár nelogičností, a za to musím jednu * ubrat. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

To, že Hart ze sebe dokonale umí udělat idiota, to je nad slunce jasný. To, že Harrelson je vostřílenej kvalitní herec, to je taky tutovka. To, že oba ve všech svých bijácích, kdy tvoří s někým duo, to víme taky že většinou funguje na jedničku. Ale to, že zrovna mezi těmahle dvěma ta chemie bude až tolik šlapat, to je pro mě (i přes všechny ty pozitivní aspekty) překvapení a to příjemný! Zasmál jsem se, bavilo mě to a prostě celkově krásně sedlo... Na zabití večera ideálka. 70% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama