Reklama

Reklama

Magnetické tornádo

(TV film)
  • Kanada Metal Tornado (více)

Obsahy(1)

Ředitel Helios World Jonathan Kane se chystá oznámit veřejnosti, že společnost vynalezla metodu využívání neomezeného množství energie ze slunečních erupcí. Vynález má změnit svět. Mezitím bývalý poradce Steven Winters přijde doma ve své laboratoři na to, že konstrukce snímačů energie je vadná. Volá Jonathanovi, ale ten na něj nemá čas. Winters při dalším pokusu zahyne. Helios World při nejbližší sluneční erupci načerpá energii do superkondenzátorů. Zaměstnanci Michael a Rebecca však zjistí, že neznámo kam uniklo tři sta megawattů.
Z okolí jsou vzápětí hlášeny podivné jevy. Veškeré kovové předměty jsou přitahovány neznámou silou. Jsou registrováni první zranění. Michael chce riskantní pokusy přerušit, Jonathan to však nedovolí. Naopak volá do francouzské pobočky, že můžou experiment spustit. Michael s bratrem Ronem zjistí, že uniklá sluneční energie vytvořila bludné magnetické pole o velikosti půlky fotbalového hřiště. Pole s tornádem, které přitahuje vše kovové, sleduje žílu železné rudy, která probíhá městem a pokračuje do Filadelfie. Ve městě je vyhlášena pohotovost a většina obyvatel se stačí ukrýt. V nebezpečí ovšem zůstává Filadelfie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nevďačný film na sledovanie, príliš debilný a amatérsky na to, aby bol hodnotiteľný ako normálny film, na druhej strane ale nie je dostatočne debilný a amatérsky na to, aby sa na ňom človek smial. Hlavný hrdina dokonca predvádza niečo ako herecký výkon a miestami cítiť záchvevy atmosféry serióznych katastrofických filmov! Škoda toho, mohla to byť väčšia bžunda a nudil by som sa menej. 3-/10 ()

silak_xup

všechny recenze uživatele

Tak si takhle v sobotu večer pustíme s holkou TV a začíná tenhle film. Po tom, co tam nekompromisně na začátku najel v plamenech název filmu ,,METAL TORNADO´´ říkám, kouknu na ČSFD, kolik to má procent. Slušnejch 14% říkám sví holce, koukneme na to!!! Moje milovaná bohužel po půl hodině filmu řekla, že na to nemá a i přeš to, že venku foukal vichr rychlostí 350km/h a šíleně lilo, odešla se někam zkalit do bezvědomí, aby to dostala z hlavy. Já vydržel. Takže... Levitující motorovou pilu v lese přebil záběr na létajícího droida ve finální scéně, bez kterého bychom všichni chcípli :-)) Tenhle film museli natáčet a omylem vydat po desetinásobným množství trávy, než jsem v sobě měl já, když jsem ho sledoval. Nejspíš si mr. Yang a jeho krů slušně ujíždí na dosud veřejnosti neznámých halucinogenech a pěstujou si trávu, kterou hnojej trusem ze zadrženejch alienů z a51, jinak si tenhle počin nedokážu vysvětlit. Hodnotit si to vážně netroufám :-)) Pokud nejedete na heroinu, raději si to vůbec nepouštějte, mohlo by Vám to zásadně poškodit mozek a změnit vnímání světa. ()

Reklama

Strandmon odpad!

všechny recenze uživatele

Další katostrofický film ze světa tornád my večer maximálně pěkně znechutil. Magnetická kravina, která se nedá vydržet. Bez režiséra ňákých kvalit se dobrý film natočit nedá. A musím říci, že po 2012 a Proroctví tady dlouho dobrý katastrofický film nebyl. U tohohle filmu se mi skoro zastavilo srdce a věřte mi nebylo to z napětí ani akce, jako spíše smíchu jak film vypadal. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Není nad dobré science fiction (vědecký výmysl). Když ale autor spustí roušku své fantazie až moc, jeden se nestačí divit, co je schopný vymyslet. Jules Verne byl sice ve své době také považován za šarlatána, ale jak to nakonec dopadlo víme všichni. To, co je ukázáno v tomto snímku, je ale už tak neskutečný blud, že snad autoři museli být na drogách. Všechna tajemství magnetického pole sice určitě ještě neznáme, ale že by při vykolejení z rovnováhy působilo na vše možné jenom na člověka ne, je docela víc než zvláštní. Technické vymoženosti, vědci pochopitelně vědíc co a jak, přírodní i fyzikální zákony jako by neexistovali, jedna nelogičnost za druhou. Zkrátka, čeho je moc, toho je až příliš. Jak tomu chybí jakákoliv logika, není radno se tomu ohromným obloukem vyhnout. Člověk jinak dokáže zblbnout velice rychle. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Už název předpovídá průser. Jen jsem si říkal, že by to alespoň mohlo být vtipný, jenže to není ani zdaleka. Celou dobu koukáme na pár lidí někde ve velínu, co se snaží první hodinu filmu vypátrat a zbylých 25 minut zničit vír, který občas vcucne nějaký auto a motorku, jo, a ve Francii zničilo celou Paříž, to nevymyslíš prostě :D ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Ottawě v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama