foto

Charles Andrew Payne

  • nar. 20.11.1966 (53 let)
    Grenada, British West Indies, Grenada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dlouhý víkend
Sesterstvo putovních kalhot
2004 Connie a Carla
The Life (TV film)
2003 Prokletí (TV film)
2002 Santa Claus 2
2001 Láska a zrada (TV film)
2000 Schody smrti (TV film)
Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
1998 Sladké lži (TV film)
Utopenec na útěku

TV seriály

2019 Realization (TV seriál)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
She Wouldn't Be Gone (S01E10)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Lepší zítřky (S01E09)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Cold Hard Truth (S03E04)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Firewall (S01E08)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Rádio mimozemšťanů (S05E01)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S01E06)
Night Man (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Zbraň (S06E03)
1989 Neon Rider (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Madonna (S05E11)
Výzva (S04E12)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
You Oughta Be in Prison (S02E09)
Pilot (S01E01)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
Young People's Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky