foto

Michael Ende

  • nar. 12.11.1929
    Garmisch-Partenkirchen, Bavaria, Německá říše
  • zem. 29.8.1995 (65 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema - kniha
2001 Momo alla conquista del tempo - kniha
1994 Nekonečný příběh 3 - kniha
1989 Nekonečný příběh 2 - kniha
1986 Momo - kniha
1984 Nekonečný příběh - kniha

TV seriály

2001 Nekonečný příběh (TV seriál) - kniha
2000 Jim Knopf (TV seriál) - kniha
Wunschpunsch (TV seriál) - kniha
1996 Nekonečný příběh (TV seriál) - kniha
1978 Augsburger Puppenkiste - Jim Knopf und die wilde 13 (TV seriál) - kniha
1977 Augsburger Puppenkiste - Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer (TV seriál) - kniha
1974 Jim Button (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Momo

Herecká filmografie

Filmy

1986 Momo

Dokumentární

1984 Zu Besuch bei Michael Ende (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace