foto

Eric Métayer

  • nar. 23.1.1958 (61 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Obchod pro sebevrahy
2010 Allez raconte!
Paul et ses femmes (TV film)
2007 Lucky Luke na Divokém západě
Surprise, La (TV film)
2004 Daltoni
Menteur, Le (TV film)
2002 Percutés, Les
Une maison dans la tempête (TV film)
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
1998 Course de l'escargot, La (TV film)
1997 Petite menteuse (TV film)
1996 Loin des yeux (TV film)
Veilleur de nuit, Le (TV film)
1993 A l'heure où les grands fauves vont boire
Histoires d'amour finissent mal... en général, Les
1992 Krásný příběh
Stan et Achille (TV film)
1991 Amant de ma soeur, L' (TV film)
Mohamed Bertrand-Duval
1990 Après après-demain
Stirn et Stern (TV film)
Šeherezáda a gentleman
1989 Hiver 54, l'abbé Pierre
1986 Clowns de Dieu, Les
Paulette, la pauvre petite milliardaire
1983 Práskač
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
1982 Legitimní násilí
1981 Un étrange voyage

TV seriály

2018 Deutsch-Les-Landes (TV seriál)
Französische Verhältnisse (E10)
Der Aufstand (E09)
Familienangelegenheit (E08)
další epizody (9)
2017 Les zinzins de l'espace (TV seriál)
2012 Clash (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
La Nuit des étoiles (S04E06)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Piège en eau douce (S09E01)
2001 Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
2000 Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Madame le consul (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
Une famille pour deux (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Les pique-assiettes (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Lechtání

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lechtání

Host

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace