foto

Dean Petriw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ježek Sonic
2018 Půlnoční láska
2017 Falling for Vermont (TV film)
2016 Policajt ze školky 2

TV seriály

2020 StarBeam (TV seriál)
2019 Ninjago (TV seriál)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Once Upon a Time in Wayward Pines (S02E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E14)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Respite (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky