foto

Gabriel Carter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 México Bárbaro
2013 Dia De Los Muertos
2012 Dawn Rider
Grave Encounters 2
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část

TV seriály

2012 Arrow (TV seriál)
2010 Hiccups (TV seriál)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Changing Channels (S05E08)
Death Takes a Holiday (S04E15)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace