Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál Husí kůže inspirovaný knižní sérií od R.L. Stine, patřící k nejprodávanějším, se odehrává v malém městečku Port Lawrence. Sleduje skupinu pěti středoškoláků, kteří odhalují 30 let stará temná tajemství spojená s tragickou smrtí dospívajícího chlapce Harolda Biddleho. Když uspořádají halloweenskou párty ve starém domě Biddleových, sami se ocitnou v nové strašidelné realitě. Musí se spojit, aby zachránili město. Během tohoto dobrodružství se dozvídají nové věci o sobě i o svých rodičích. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 40 % Knihy jsem nečetl a už asi nebudu cílovka, ale přesto filmy mě bavily, proto jsem dal šanci i seriálu. První díl vypadal skvěle. Sedla mi parta děcek, fajn městečko a hlavně creepy atmosféra. Pomalu se příběh rozjížděl, divák čeká na odpovědi a jak to celé bylo a je. Ale tak od třetího dílu se něco změnilo a najednou sem z toho cítil až moc zaměření pro teen diváky a díky tomu šla logika stranou a vše bylo na efekt. Finále navíc uspěchané, bez nějakých dovysvětlení a vše hrálo až moc okatě do karet hlavním hrdinům. Asi o tom moc přemýšlím ... Problém jednoduše je, že to horor moc není, komedie taky ne a tak nějak se to v tom plácá. A další hvězda dolů za tmavý filtr. Chvílemi jsem si myslel, že mám rozbitou telku... ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Už delší dobu přemýšlím, proč se vůbec nedaří Stineovy knihy přetavit do kvalitní filmové nebo seriálové podoby. Ono to není vyložené špatné a já mám Stineovy příběhy rád, ale celkově to prostě není ono. U tohoto seriálu to je jakbysmet. Oko je spokojené, ale ten vnitřní pocit mi říká, že jsem zase nedostal to, co jsem dostat chtěl. Za mě nejlepší byl Justin Long, který mi chvílemi připomínal Bruce Campbella z Evil dead... jinak předpokládám, že další série (pokud dostanou zelenou) půjdou s kvalitou, tak jako vždy) dolů, takže to nejlepší jsme už asi viděli. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vždy ma poteší, keď mi sadne nejaký hororový projekt, pre ktorý nie som primárnou cielovou skupinou. Goosebumps sa to podarilo a seriál som si užil. Je tu sympatický casting, vynikajúca chémia medzi mladými aj staršími postavami, pekné masky a celkovo sa tvorcom darí tvoriť ten príjemný feeling, ktorý R.L. Stine vytvára vo svojich knižných dielach. Príjemne ma prekvapil aj Justin Long, ktorý je pre mňa najmenej oblúbeným hororovým hercom, ale tu mu to celkom šlo a nevadil mi. Záver už nebol tak nabitý ako predchádzajúci dej, ale celkovo hodnotím seriál velmi pozitívne a som rád, že aspoň trochu oživil tohtoročnú slabú nádielku jesenných hororových seriálov. Nábeh na druhú sériu taký nemastný-neslaný, ale comeback tohto castu si rozhodne nenechám ujsť. ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je mírně zaujaté kvůli nostalgii, na knižní sérii Husí Kůže začala (po Klubu Záhad) má záliba v hororech. R. L. Stine zkrátka ví, jak mladší zaujmout a postrašit. Po vcelku vydařené trilogii filmů Fear Street nám zde tvůrci servírují i další příběhy z knih, trošku pozměněné, ale vnořené do jednoho většího příběhu. Krásně jsem si zavzpomínal na smrtící polaroid (Úsměv prosím... přichází zlo), masku, kterou nesundáte (Maska), či hafana s vlkodlačími tesáky a svítícími červenýma očima (Půlnoční přízrak). Byly zde náznaky i dalších knih, hlavně asi Biddle (Duch z opuštěného domu) a Horrorland (pouze název, což mě docela mrzí, příběh knížky byl super). Navíc zde byly knihy, které jsem nečetl, dost mě zaujaly příběhy o dvojnících, břichomluvecké loutce a časové smyčce. Celkový příběh je vcelku jednoduchý a hraje na podobnou notu jako Fear Street a další klony Stranger Things. Teenageři jsou vcelku snesitelní, jejich problémky taky. Dospělí hrají výborně, hlavně pan Bratt. Vizuální efekty jsou zde na docela vysoké úrovni, co snad jen trošku zamrzí je absence drsnějších scén, o kterých ve Fear Street nebyla nouze. Co ten cliffhanger? Jestli nebude druhá série, tak jsem velice zklamán. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl přešlap. Nebo možná jen nejsem cílovka? Idk. Husí Kůže mě totiž nalákala na knihy z mého dětství a vidinou fajn hororvého seriálu, výsledkem je však taková nudná a nezáživná story o několika teenagerech, přičemž prvků z původních knih se využívá jen extrémně okrajově, tedy asi 3 minuty v každém díle. Zbytek je prostě jen obyčejná fantasy linie, kde potěší chemie mezi několika teenagery a jejich vzájemné vztahy a vývoj, ale zbytek je velmi nezábavný. Příběh je obstojný, ale nemá nic, co by jej podpořilo - hororové prvky jsou až moc slabé, akce nebo napětí nula a i finále nestojí za nic. S dalším a dalším dílem si mě totiž seriál pomalu ztrácel, až mě nakonec ztratil úplně. Pro 12leté děti fajn zábava, ale pro kohokoli jiného ztráta času, která do "dospělého" žánru vůbec nic nepřinese. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama