foto

A.J. Johnson

  • nar. 3.9.1963 (57 let)
    Orange Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Holiday Heartbreak (TV film)
2019 Sins of the Father (TV film)
2003 Black Listed
Skin Deep
2001 Krysy
Tvrďák
1999 Vražedné intriky
1998 High Freakquency
1996 Krakatice (TV film)
1994 Neobyčejné léto
1993 Love, Lies & Lullabies (TV film)
1992 Dvojitý úder
Sestra v akci
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Clippers (TV film)
Zemřít mladý
1990 House party
1989 Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)
1988 Blázinec ve škole

TV seriály

2020 Stuck With You (TV seriál)
2017 The Jellies! (TV seriál)
2015 The Jellies (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 JAG (TV seriál)
Návrat (S05E04)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Liver Let Die (S03E04)
1995 Fresh Prince (TV seriál)
Láska ve výtahu (S05E24)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Mladý poeta (S01E07)
New Attitude (TV seriál)
1988 V žáru noci (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Holiday Heartbreak (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky