foto

Gavin Bocquet

  • nar. 23.7.1953 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Jingle Jangle
2018 Mute
2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Warcraft: První střet
2013 Jack a obři
2010 Gulliverovy cesty
2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
Čistá práce
2007 Hvězdný prach
Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
xXx: Nová dimenze
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
xXx
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1994 Vraždy v Radiolandu
1991 Kafka

TV seriály

2019 Temný krystal: Věk vzdoru (TV seriál)
Jen střepina byla ztracena (E10)
Krystal volá (E09)
Vědmy nevědí vše (E08)
další epizody (10)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Transylvania, January 1918 (S02E22)
Palestine, October 1917 (S02E21)
Prague, August 1917 (S02E20)
další epizody (11)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Barcelona, May 1917 (S02E04)
Germany, Mid-August 1916 (S02E03)
Somme, Early August 1916 (S02E02)
další epizody (10)
1990 Yellowthread Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky