foto

Anthony Brophy

  • nar. Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Professor and the Madman
2008 Štvanec IRA
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
2002 Stahující se mračna (TV film)
2001 Nebezpečná mapa
2000 Rafinovaný zloděj
1997 Informátor
Sněhurka - Příběh hrůzy
The Last Bus Home
Tichý nepřítel
1996 Ve jménu IRA
1995 Nothing Personal
The Run of the Country
1993 Ve jménu otce
1992 Bargain Shop, The

TV seriály

2020 Penance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Vikingové (TV seriál)
Okamžiky vzpomínek (S05E10)
Prostý příběh (S05E09)
Žert (S05E08)
další epizody (4)
2015 Red Rock (TV seriál)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Vzkříšení (S01E03)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
A Gorgeous Mosaic (E10)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Jak to má být (S04E08)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
S mým svolením (S04E06)
další epizody (7)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
Problematická reformace (S03E05)
další epizody (6)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Osud a štěstí (S02E10)
Vlastizrada (S02E09)
Dvorní dáma (S02E08)
další epizody (9)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Wolseyho smrt (S01E10)
Nejprve vzhlížej k Bohu (S01E09)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
další epizody (4)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1999 DDU (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky