Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmové zpracování slavné pohádky bratří Grimmů. Film byl natáčen i u nás na hradě Pernštejn. V hlavní roli hraje Sigourney Weaver a Sam Neil. Klasický pohádkový příběh ve vynikajícím ztvárnění herecké špičky Hollywoodu Vás udrží v napětí od začátku do konce. (Q FILM PLUS)

Recenze (136)

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl jako kluk, bál jsem se, že najdu v kalhotách překvapení, až film skončí (nestalo se), ale s odstupem času na ten film pořád vzpomínám, a i když nevím, jak originální je nápad převést pohádku do hororu (tradiční pohádky, nejen evropské, jsou vždycky tak trochu horor), ale mě to přijde fascinující. ()

JB2203 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak marně přemýšlím, pro koho byl tento filmový hybrid vlastně natočen? Pro milovníky hororů? Pro neposlušná dítka? Pro sběratele kuriozit? Možná pro infantilní sběratele hororů nebo pro infantilní milovníky kuriozit. A nebo pro infantilní sběratele hororových kuriozit. A nebo právě a jedině pro mě. Jako trest za to, že jsem si nešel zavčasu lehnout. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co pak se nám to stalo s tím roztomilým a kouzelným příběhem o Sněhurce? Michael Cohn ho chytil za vlasy a bacil s ním zem. Vytvořil z něho temný a drsný snímek, který je nezáživný a nudný. Jediná osoba, která tu za něco stojí je Sigourney Weaver. Tu mám jako herečku hodně ráda, nebýt jí, tak o tenhle film ani nezavadím. Raději dám přednost klasickému příběh o Sněhurce než tomuhle inovativnímu příběhu, který místy připomíná nevábný guláš. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento inak celkom zaujímavý nápad trochu zničil samotný názov, ktorý vyvolával príliš veľké očakávania. Pretože ak niekto čakal príbeh hrôzy a horor v pravom zmysle slova, zostal nakoniec až na pár záberov sklamaný. Mne osobne sa však toto spracovanie celkom páčilo a hlavne herecký výkon Sigourney Weaver bol ohromujúci a vlastne bola hlavným ťahúňom celého filmu. Zámena trpaslíkov za špinavých zlatokopov bola pre mňa príjemné prekvapenia veľmi som to uvítala. Ak teda máte radi klasické rozprávky a máte záujem vidieť ich v trochu inej verzie, tento film je to pravé. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To byl vážně hrůzný příběh...Stará Replay-ová jako zlá macecha by se měla vrátit k vraždění šmejdů z vesmíru a nevinné dívky, co vypadají lépe, nechat být. Slovo horor zde je bráno ne jako, že se budete bát, ale že tento film je fakt děsná blbina, kterou by nezachránilo ani kdyby trpaslíčci vzali motyčky a zlé maceše je narvali do...chřtánu...Než na to koukat znova, tak radši kousnu do toho jablka a čekám až mě pomocká princezna. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel také v České republice na gotickém hradě Pernštejn. Stojí ve východním okraji Českomoravské vrchoviny u osady Pernštejn, části městysu Nedvědice. (Tryskomyš)
  • Filmovanie bolo realizované aj na zámku Kost v Českej republike, ktorý je vzdialený asi 18 km od mesta Jičí. (dyfur)
  • Keď macocha (Sigourney Weaver) vystupuje z koča má nechty upravené francúzskou manikúrou. O chvíľu neskôr v izbe už len priehľadným lakom. (ti88na)

Reklama

Reklama