foto

Carl Heinz Choynski

  • nar. 31.5.1936 (81 let)
    Brooklyn, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der König von Berlin (TV film)
2016 Tatort – Der treue Roy (TV film)
2013 Buddy
Robin Hood a já (TV film)
Zlodějka knih
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
2010 Tatort - Die Unmöglichkeit, sich den Tod vorzustellen (TV film)
2009 Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Mužská srdce
2008 Čtyři do páru (TV film)
2006 Im Namen der Braut (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
Ztracená minulost (TV film)
2003 Der zweite Frühling (TV film)
2002 Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Mord an Bord (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
2001 Heidi
Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
Solange wir lieben (TV film)
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1999 Aimee a Jaguár
Schwarzes Blut (TV film)
1998 Freiwild (TV film)
Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
Straßen von Berlin - Terror, Die (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das fremde Mädchen (TV film)
1997 Felix - Ein Freund fürs Leben (TV film)
1996 Blinde Kuh, Die
Ein Bernhardiner namens Möpschen
Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
1995 Mutter mit 18 (TV film)
1994 Tödliches Erbe (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
Slon v nemocnici
Vater Mutter Mörderkind (TV film)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
Lord Hansi
1990 Albert Einstein
Biologie
Der zerbrochne Krug (TV film)
Pause für Wanzka (TV film)
Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
Über die Grenzen
1989 Große Liebe gesucht
Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
Stalingrad
Zatracená smůla!
1988 Mensch, mein Papa...!
Poslední kapitola
Princ a Železný Jan
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
Tumult bei Wernickes (TV film)
...und ich dachte, du magst mich
V kruhu (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Der zerbrochne Krug (TV film)
Školní strašidýlko
1985 Die dritte Frau (TV film)
Die Gänse von Bützow (TV film)
Haifischfütterer, Der
Kindheit (TV film)
Polizeiruf 110 - Der zersprungene Spiegel (TV film)
1984 Eine schöne Bescherung (TV film)
Eismeer ruft, Das
Kaskade rückwärts
Onkel Pelle (TV film)
Romeo a Julie na vsi
Wo andere schweigen
1983 Der entführte Prinz
Mein Vater ist ein Dieb
Plauener Spitzen (TV film)
1982 Dein unbekannter Bruder
Malá tlustá Tilla
1981 Engel im Taxi, Ein (TV film)
Kippenberg (TV film)
Märkische Forschungen
Nežádoucí host (TV film)
Schwarzes Gold (TV film)
Stunde der Töchter, Die
Trompeten Anton
1980 Baulöwe, Der
Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Levins Mühle
1979 Addio, piccola mia
Dokud vás smrt nerozdělí
Einfach Blumen aufs Dach
Feuer unter Deck
1978 Hrst naděje
1977 Unterwegs nach Atlantis
Útěk
1976 Liebesfallen
Man nennt mich jetzt Mimi... (TV film)
Modré světlo
Nelken in Aspik
1975 Bankett für Achilles
Blumen für den Mann im Mond
Ikarus
1974 Johannes Kepler
Leben mit Uwe
Tod am Mississippi (TV film)
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Navzdory všemu
1971 Optimistische Tragödie (TV film)
1969 Das siebente Jahr
1968 Den rozloučení
1967 Laurencia (TV film)

TV seriály

2013 Binny a duchové (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Herzog (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Alt und durchgeknallt (TV seriál)
Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Frankenberg (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace