foto

Piotr Nowak

  • nar. 2.3.1976 (43 let)
    Stronie Slaskie, Dolnoslaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Historia Roja
Prostý příběh o vraždě
Volyň
2015 Anatomia zła
Spravedlivý
2014 Malé střepy
Warsaw by Night
2013 Tajemnica Westerplatte
2012 Dopraváci
Jsi bůh
2011 Maraton tańca
Místnost sebevrahů
Uwikłanie
V temnotě
Z daleka widok jest piękny
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
Poslední akce
2008 Malá velká láska
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Náměstí Spasitele
2005 Lawstorant
2004 Už nikdy!
2003 Warszawa
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)

TV seriály

2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Korona królów (TV seriál)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nigdy więcej (S04E11)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Skazane (TV seriál)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rodzina (S02E10)
další epizody (11)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Psy (S01E12)
Zawód fotoreporter (S01E11)
další epizody (10)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
2008 39 i pół (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
W matni (S01E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
Ekipa (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace