foto

Piotr Nowak

  • nar. 2.3.1976 (44 let)
    Stronie Slaskie, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2016 Historia Roja
Prostý příběh o vraždě
Volyň
Wypowiedzenie
2015 Anatomia zła
Spravedlivý
2014 Malé střepy
Warsaw by Night
2013 Tajemnica Westerplatte
2012 Dopraváci
Jsi bůh
2011 Maraton tańca
Místnost sebevrahů
Uwikłanie
V temnotě
Z daleka widok jest piękny
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
Poslední akce
2008 Malá velká láska
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
Náměstí Spasitele
2005 Lawstorant
2004 Už nikdy!
2003 Warszawa
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Nie całkiem ślepa Temida (E04)
Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2018 Botoks (TV seriál)
Zatracenie (E06)
Korona królów (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Strzępy (S05E03)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nigdy więcej (S04E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Igranie z ogniem (S17E02)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Niezłomny (E04)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Grejpfruty i mandarynki (E08)
Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Testament (S05E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica Możejki (S11E03)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Więzienie (S02E11)
Rodzina (S02E10)
další epizody (11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Dziedzictwo (S01E09)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Psy (S01E12)
Zawód fotoreporter (S01E11)
další epizody (10)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Kultowy Nauczyciel (S01E03)
Powrót (S01E02)
Wielka Woda (S01E01)
1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Szwadron (E11)
Do broni (E09)
další epizody (6)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
2010 Blondynka (TV seriál)
Życie to maraton (S01E10)
Noc szczurołapa (S01E08)
Wczoraj stypa, dziś wesele (S01E04)
další epizody (4)
Nowa (TV seriál)
Nowe życie (E11)
Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2009 39 i pół (TV seriál)
Don Juan de Darco (S02E02)
Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Poza grą (S02E10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
W matni (S01E09)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Ekipa (TV seriál)
Honor i intuicja (E10)
Ucieczka (E08)
Wolne media (E06)
další epizody (6)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)
Kurier z Polski (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky