foto

Barbara March

  • nar. 9.10.1953 (65 let)
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Star Trek VII: Generace
1992 Portrait, The
1991 Blood Ties (TV film)
Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1989 Kingsgate
1983 Deserters

TV seriály

1997 Total Security (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Prvorozený (S07E21)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Poslední prolog (S01E02)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace