foto

Scott Chestnut

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Tau
2012 Departure Date
Velká filmová láska (TV film)
2011 Ztracen ve vesmíru
2010 Odpočítávání
2009 Americká aféra
2007 Deník zabijáka
2006 12 podmínek k dědictví
2005 6. Batalion
2001 Amy a Isabela (TV film)
Jízda do pekel
1998 Hráči
1997 Suverén
1996 V labyrintu smrti
1992 Red Rock West
1988 The Blue Iguana
1987 Soukromé vyšetřování

TV seriály

2018 Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
No Place Is Home (S03E10)
Bullet Train (S03E07)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unbranded
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
1988 Les Français vus par (TV seriál)

Hudební videoklipy

1989 Madonna: Express Yourself (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ztracen ve vesmíru

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Rows

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace