foto

William Self

  • nar. 21.6.1921
    Dayton, Ohio, USA
  • zem. 15.11.2010 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1976 Od dvanácti do tří
Střelec
1956 Ride the High Iron (TV film)

TV seriály

1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace