foto

Gib Jaffe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Complicity
2012 A Dark Plan (TV film)
2007 Co kdyby Bůh byl sluncem... (TV film)
Man, The (TV film)
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
2005 14 hodin strachu (TV film)
Dawn Anna (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
2004 Miracle Run (TV film)
Ruské peklo
2001 Dodsonův svět (TV film)
Poslední šance (TV film)
1999 Anděl strážný (TV film)
O kolečko víc
Simple Life of Noah Dearborn, The (TV film)
Únos v ráji (TV film)
Černá a bílá (TV film)
1997 Fanatics, The
1996 Příležitostné peklo
Wasted
1995 Skutečný zločin
1992 Rychlý jako blesk
1991 Plameny lásky
1990 Moderní láska
1989 Gifted One, The (TV film)
1988 Jsou mezi námi
Vražedný puls
1987 Long Gone (TV film)
1986 Bezcitní lidé
Good to Go
1985 Rambo II
1984 Breakin'

TV seriály

2012 Prozíravost (TV seriál)
Šifra (S01E04)
Šestaosmdesátý (S01E03)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Dvojí hra (S03E04)
Plural majesticus (S03E02)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
Faith (S04E06)
The Ties That Bind (S04E03)
2006 Heist (TV seriál)
2005 Threshold (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1995 Under One Roof (TV seriál)

Dokumentární

1994 Native Americans, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1996 Wasted

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace