foto

John Romano

  • nar. 2.10.1948 (71 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Americká idyla
2011 Obhájce
2008 Noci v Rodanthe
1999 Třetí zázrak
1996 Temný anděl (TV film)

TV seriály

2016 Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
White Justice (S05E03)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Under Color of Law (S04E08)
2013 Banshee (TV seriál)
2011 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Signed, Sealed, Delivered (S03E09)
Just Between Friends (S03E06)
Parental Guidance Required (S03E03)
2009 Zvíře (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a psychotronička (S01E02)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Ohio (S01E17)
Journey to the Himalayas (S01E12)
1999 Providence (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
History of the World (S01E08)
Správná pětka (TV seriál)
Haunted (S05E24)
Judgment Day (S05E19)
Party of Freud (S05E16)
další epizody (4)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Tender Age (S05E07)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Thief Swipes Mayor's Dog (S01E05)
The Paper (S01E04)
The Choice (S01E02)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Raisin's Back (S06E11)
1993 Prváci (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Charlie Rose (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky