foto

John Romano

  • nar. 2.10.1948 (70 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Americká idyla
2011 Obhájce
2008 Noci v Rodanthe
1999 Třetí zázrak
1996 Dark Angel (TV film)

TV seriály

2016 Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
White Justice (S05E03)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Under Color of Law (S04E08)
2013 Banshee (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Zvíře (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a psychotronička (S01E02)
1999 Providence (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
Raisin's Back (S06E11)
1993 Prváci (TV seriál)

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace