Reklama

Reklama

Noci v Rodanthe

  • USA Nights in Rodanthe (více)
Trailer 2

Čtyřicátnice Adrienne Willisová vypraví své dvě děti na víkend s otcem, který rodinu opustil kvůli mladší ženě. Ten jí řekne, že by se k nim chtěl vrátit zpět. Adrienne si vyžádá víkend na rozmyšlenou. Má ho strávit v motýlku na pláži v Rodanthe, o který se bude starat během nepřítomnosti majitelky, kamarádky Jean. Jediným hostem je doktor Paul Flanner. Osamělý muž Adrienne požádá, aby s ním povečeřela. Vyprávějí si o svých životech a Adrienne se dozví, že je Paul rozvedený a má dospělého syna, také lékaře, s nímž však již déle než rok nemluvil. Jeho spory se synem vyvrcholily po operaci, při níž nečekaně zemřela paní Torrelsonová. Její manžel Robert a syn Charles žijí v Rodanthe. Paul sem přijel proto, aby je kontaktoval. Dvojice se pomalu seznamuje a společnými silami se snaží zabezpečit dům před blížícím se hurikánem. Během zuřivé bouře se definitivně sblíží. Jsou zamilovaní, tráví spolu čas na pláži, zajdou si na taneční slavnost v Rodanthe, ale ještě předtím Paul navštíví Torrelsona. Čas běží a Paula čeká cesta do Ekvádoru za synem. Adrienne slíbí, že na něj bude čekat. Jejich nečekaně zrozené lásce se však do cesty postaví nelítostný osud. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (134)

Danceboy 

všechny recenze uživatele

Boze vy ste vsetci chudaci co ste tento film skritizovali, a vy si hlavne hovorite, ze ODBORNICI, ste obycajni zakomplexovani magori, neviete ohodnotit skvely romanticky film plny slz...Na co vam su dialogy, to je ten problem, ze sa neviete vcitit do atmosfery a len pozerate ako bezduche bytosti, ktore len hladaju chybicky tam kde nie su, aby ste sup sup mohli napisat kritiku...je mi vas luto ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh o jednom, dalo by se říct, osudovém setkání. Chvíli si říkáte, jo, tohle bylo dobrý, aby vzápětí matka pronesla k dceři nějaké moudro o lásce a už se sháníte po kinedrylu, stejně jako když si chlapi zaslzí. Richard Gere a Diane Lane spolu fungují celkem bez problémů, ale co je to platné, když musí slzet a k tomu říkat blbosti. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Já bych to tak strašně, jako ostatní, neviděl. Jasně, není to film, který by vsázel na dokonale prokreslené postavy (naopak, nevím, jestli Sparks nebo scénárista, každopádně jeden z nich se snažil o to, aby ty postavy tak složitě vypadaly, ve skutečnosti jsou ale k smíchu jednoduché a černobílé) ale je to taková neškodná, ne moc hloupá romantika. A to mi občas stačí. Jistě, mohl bych na tom najít spoustu chyb, ale ani se mi nechce. Jen mě celkem zaráží, proč James Franco, který zde hrál syna Richarda Gerea, nebyl uveden v titulcích? 50 %. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Muž a žena sa stretnú v penzióne, okamžite sa do seba zaľúbia, pár sekúnd sa pohádajú, potom sú zase šťastím bez seba, jeden má výčitky, druhý má výčitky, navzájom sa utešujú a pri tom vedú nesmierne debilné dialógy. Celé je to strašne umelé a amatérske. Snaha o prekvapenie v závere je, spolu s Jamesom Francom, ktorý sa tam síce objaví asi dve minúty, jedným z pramála pozitív. Mnou to však absolútne nepohlo a to ma dokáže dojať hocičo. Občas som mal pocit, že sledujem film od Rosamunde Pilcherovej. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oba dva se před lety pro něco rozhodli. Oba tomu obětovali prakticky všechno. On volil kariéru, ona rodinu. Přesto ani jeden z nich není šťastný. Nyní se potkávají v jednom hotelu na pobřeží, kde si oba chtějí pročistit myšlenky. Zbytek už necháme zcela na Nicholasi Sparksovi, spisovateli, který stojí už za Zápisníkem jedné lásky nebo za Vzkazem v láhvi. Jo, je to kýč. Ale dívat se na něho dá. A to především díky ústřednímu duu (nestárnoucí Gere a stále půvabná Lane). Přesně vím, komu se tohle bude nadmíru zamlouvat.. TA nebude řešit to, že scénář rozhodně neplatí za to být filmu nějakou oporou a zároveň bude po shlédnutí doufat, že za rohem skutečně bude čekat ten pravý. Nejlépe s tváří Richarda Gerea.. Když se my ostatní určitým fakt přepáleným scénám přestaneme smát, dostane se nám nenáročná jednohubka, jejíž devět desítek minut poměrně rychle uběhne, příliš nenaštve a určitě „potěší“ zvlášť cyniky!! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme odznela aj pieseň "Wings of Love" od anglického rockového speváka a bývalého člena skupiny Smokie, Chrisa Normana. (monalisa69)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama