foto

Joseph Naufahu

  • nar. 25.1.1978 (42 let)
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Enemy Within
2017 Cowboy Drifter
Ghost in the Shell
2014 The Kick (TV film)
The Last Saint
2010 Matariki
1996 The Whole of the Moon

TV seriály

2019 Jonah (TV seriál)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Kniha cizince (S06E04)
Křivopřísežník (S06E03)
Rudá žena (S06E01)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Prázdné ruce (S02E04)
Pro dobro všech (S02E03)
Místo na tomto světě (S02E02)
další epizody (4)
2009 Go Girls (TV seriál)
Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2005 The Market (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky