foto

Jan Arvan

  • nar. 10.4.1913
    Wisconsin, USA
  • zem. 24.5.1979 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Druhá strana půlnoci
1974 Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1973 Sicilské nešpory
Six Million Dollar Man: Solid Gold Kidnapping, The (TV film)
1972 Dobrodružství Poseidonu
The Screaming Woman (TV film)
1967 El magnifico extranjero - a.z.
Winchester '73 (TV film)
1966 Gambit
Nevada Smith
Target: Sea of China (TV film) - a.z.
1965 Písečný ptáček
The Spy with My Face - a.z.
1964 Honeymoon Hotel
The Brass Bottle
1963 Island of Love
1962 The Four Horsemen of the Apocalypse
1961 Frontier Uprising
1960 Bells Are Ringing
Gunfighters of Abilene
Noose for a Gunman
Three Came to Kill
1959 Fat Man: The Thirty-Two Friends of Gina Lardelli, The (TV film)
Holiday for Lovers
It Started with a Kiss
1958 Curse of the Faceless Man
Power of the Resurrection, The
Some Came Running
The Sign of Zorro - a.z.
1957 20 milionů mil od Země
Hedvábné punčochy
Istanbul
Módní návrhářka
1956 The Opposite Sex
1955 Abbott and Costello Meet the Mummy
Kismet
The Cobweb
1954 Dynamite, the Story of Alfred Nobel (TV film)
Jiná žena
Trader Tom of the China Seas
1953 Desert Legion
Jak si vzít milionáře
Roucho
1952 Because of You
1951 Inside the Walls of Folsom Prison
1950 The Desert Hawk
1949 Sword in the Desert

TV seriály

1978 The Paper Chase (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Holiday Lodge (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Combat Sergeant (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Bible: Nový zákon (TV seriál)
Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Life with Luigi (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1954 Red Skelton Revue (TV pořad)
The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace