foto

Dan Renton Skinner

  • nar. 25.1.1973 (47 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nenarozená pomsta
One Crazy Thing
The Ghoul
2015 High Rise
2011 10 O'Clock Live
2008 Cass
2006 The Only Boy for Me (TV film)

TV seriály

2019 Cold Call (TV seriál)
Koruna (TV seriál)
Cri de Coeur (S03E10)
2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Stag (TV seriál)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Murder in Successville (TV seriál)
The Kennedys (TV seriál)
Camping (E06)
Wedding (E05)
Jessopportunity Knocks (E04)
další epizody (6)
Yonderland (TV seriál)
Careful What You Wish For (S02E08)
The Last Fahl (S02E07)
Game of Crones (S02E06)
další epizody (8)
2014 House of Fools (TV seriál)
Trying Again (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
The Piano (S03E05)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Yonderland (TV seriál)
Dirty Ernie (S01E08)
The Heart of the Sun (S01E07)
The Idiot King (S01E06)
další epizody (8)
2012 The Ministry Of Curious Stuff (TV seriál)
2011 Chickens (TV seriál)
Špion (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
Mongrels (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Hledá se Susan (S10E03)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
2008 Headcases (TV seriál)
Teenage Kicks (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Sousedské šarvátky (S08E05)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
Mike Bassett: Manager (TV seriál)
The Green Green Grass (TV seriál)
The Robinsons (TV seriál)
2004 Moje rodina (TV seriál)
Zubní šílenství (S05E14)
Mumie se vrací (S05E02)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2000 Párování (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Common Ground (TV seriál)
2009 School of Comedy (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky