foto

Reece Dinsdale

  • nar. 6.8.1959 (60 let)
    Normanton, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Taggart: Špatná medicína (TV film)
2006 Love Lies Bleeding (TV film)
2005 Ředitelka (TV film)
2004 Únos
2002 Zbytečné zločiny (TV film)
1997 So This Is Romance?
1996 China
Hamlet
1995 Bliss (TV film)
Inkognito
1991 Mladá Kateřina Veliká (TV film)
1989 Take Me Home (TV film)
1984 Soukromá slavnost
Vlákna (TV film)
Winter Flight
1983 Tajemný protivník (TV film)

TV seriály

2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Midnight Man (TV seriál)
2007 Life on Mars (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2006 The Chase (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Jeskynní žena (S11E01)
2004 Conviction (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Motive (S01E03)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1993 Full Stretch (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Uchazeč (S03E09)
1985 Home to Roost (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)

Divadelní záznam

2013 This House (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Pitching In (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky