foto

Evgenij Verenin

  • nar. 28.11.1980 (38 let)
    Odessa, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schutzengel (TV film)
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
2015 Tatort - Wer Wind erntet, sät Sturm (TV film)
2013 Nedotýkej se země (studentský film)
2011 Osudová léta (TV film)

TV seriály

2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace