foto

Matthew Newman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Sicario 2: Soldado
2016 Neon Demon
2014 Serena
2013 Jen Bůh odpouští
2011 Drive
2010 Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Barbar
2008 Bronson
2007 Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
2006 Obyčejná žena (TV film)

TV seriály

2018 Too Old To Die Young (TV seriál)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Vyvlastnění (S01E02)
Ráno po válce (S01E01)
2010 Pán času (TV seriál)
Velký třesk (S05E13)
Pandorica se otevírá (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace