foto

Romane Portail

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Demain nous appartient - Le Piège (TV film)
2018 The Friend
2017 L'Ascension
2016 Janův syn
Mallory (TV film)
2015 Crime à Aigues-Mortes (TV film)
Envers et contre tous (TV film)
On voulait tout casser
2014 Hostiles
2013 3 Femmes en colère (TV film)
2012 Simple question de temps (TV film)
2011 Les belles soeurs (TV film)
Pan chůva (TV film)
2010 Accusé Mendès France (TV film)
Le Grand ménage (TV film)
Šípková Růženka (TV film)
2009 Louis XV, le soleil noir (TV film)

TV seriály

2016 L'Accident (TV seriál)
Munch (TV seriál)
Dernière danse (S01E05)
Osmý smysl (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
A l'état brut (S03E04)
další epizody (4)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Une femme de trop (S09E03)
2014 Interventions (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Dans la peau (S02E04)
La Mort dans l'âme (S02E02)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Secret de famille (S09E04)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Falešný viník (S20E04)
2010 Nováčci (TV seriál)
À mains nues (S04E06)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace