foto

Dorian Harris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Tři na cestě
2014 Lepší teď než nikdy
2013 Blink (TV film)
2012 Kouzlo Belle Isle
2002 Sjetý (TV film)
2001 Rubyina hospoda (TV film)
2000 Sbohem, zítřku (TV film)
Znovuobjevení Bucka McHenryho (TV film)
1999 Parchanti nebo poldové?
1998 Intrikánka (TV film)
Svatba (TV film)
1997 The Last Time I Committed Suicide
1996 Johns
Nightjohn (TV film)
1994 Malá Oděsa
Pravidla hry
1993 Staří mládenci
1991 Age Isn't Everything
1990 Mortal Sins
1988 Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine (TV film)

TV seriály

2018 Berlínská mise (TV seriál)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
2017 Bloodline (TV seriál)
Part 30 (S03E07)
Part 27 (S03E04)
Part 24 (S03E01)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Rabbit Hole (E01)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
Chapter Five: Mama's Boy (S01E05)
Chapter Two: Lost Light (S01E02)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
The Bridge (TV seriál)
Rakshasa (S02E09)
Harvest of Souls (S02E06)
Sorrowsworn (S02E03)
Strážce pořádku (TV seriál)
Weight (S05E10)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Guy Walks Into a Bar (S03E10)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Pilot (E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
Mé nové Já (TV seriál)
Šéf (TV seriál)
Reflex (S01E02)
2010 Dr. House (TV seriál)
Pomozte (S06E21)
Otevřít a zavřít (S06E18)
Černá díra (S06E15)
další epizody (4)
2009 Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
Známí neznámí (S06E06)
Zlomený (S06E01)
další epizody (7)
2008 Dr. House (TV seriál)
Ať jedí koláče (S05E10)
Proč to nejde (S05E07)
Mateřská znamínka (S05E04)
další epizody (7)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
Prohlédnutí (S04E05)
Správná věc (S04E02)
další epizody (8)
2006 Dr. House (TV seriál)
Plácni krtka (S03E08)
Zamilovaní blázni (S03E05)
Hůl a schopen (S03E02)
další epizody (10)
2005 Dr. House (TV seriál)
Bumbrlíček (S02E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osvobozený (S05E04)
Růst (S05E01)
Moje dobré jméno (S04E22)
další epizody (7)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Eosphoros (S04E05)
Posmrtné dílo (S04E02)
další epizody (7)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E07)
Ta sladká příchuť pomsty (S03E04)
Dar (S03E03)
další epizody (7)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cesta k Bohu (S02E08)
Zlovolnost (S02E06)
Antiteze (S02E03)
další epizody (6)
1997 Zbraň (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1988 Tanner '88 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace