foto

Daniel Grao

  • nar. 17.2.1976 (45 let)
    Sabadell, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El año de la Furia
2019 El Destello
El asesino de los caprichos
El inconveniente
2018 Animales sin collar
Rodokmen krve
2017 Smlouva
2016 Acantilado
Julieta
2015 El discurso de Navidad
Palmeras en la nieve
2013 La mula
2012 Konec
2010 Los ojos de Julia
2009 After
2008 El amor se mueve
2007 Positius (TV film)
2006 Asesino del parking, El (TV film)
Juego
2005 A ras de suelo
2004 Řekni, že ano!
2003 Bolševikova slabina
Jugar a matar (TV film)
2002 Erasmus a spol.
Fumata blanca
Ty se vrátíš

TV seriály

2020 HIT (TV seriál)
Alta médica (E10)
Los exámenes (E09)
El historial (E08)
další epizody (10)
Ztracená (TV seriál)
Otec (E11)
Intriky (E10)
Ibagué (E09)
další epizody (11)
2019 Promesas de arena (TV seriál)
Gigantes (TV seriál)
Akelarre (S02E06)
Mar eterno (S02E05)
Paula (S02E04)
další epizody (6)
2018 Gigantes (TV seriál)
Paraíso (S01E06)
Pérdida (S01E05)
Cicatrices (S01E04)
další epizody (6)
Katedrála moře (TV seriál)
Deseo (E03)
Hermanos (E02)
Fugitivos (E01)
2016 La sonata del silencio (TV seriál)
Marta y Elena (E09)
Antonio (E08)
Rafael (E07)
další epizody (9)
2015 Los nuestros (TV seriál)
Sin identidad (TV seriál)
Sólo puede quedar uno (S02E14)
En tres días terminará todo (S02E13)
Del amor al odio (S02E12)
další epizody (14)
2014 Hermanos (TV seriál)
Sin identidad (TV seriál)
Mañana, cuando la venganza empiece (S01E09)
Alfiles y peones sin reina (S01E08)
Excusatio non petita (S01E07)
další epizody (9)
2013 Mario Conde, los días de gloria (TV seriál)
Tajemná Calenda (TV seriál)
Para siempre (S02E08)
Atrapados (S02E07)
La noche de luna llena (S02E06)
další epizody (8)
2012 Tajemná Calenda (TV seriál)
El aullido (S01E12)
Mentiras (S01E11)
Culpable (S01E10)
další epizody (12)
2011 Tormenta (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Plan América (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
Quart (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Plats bruts (TV seriál)

Dokumentární

2016 Buscando a Agirre (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky