foto

Misti Traya

  • nar. 23.9.1981 (35 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Holky v balíku
2005 V jednom kole

TV seriály

2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poprvé v New Yorku (S02E12)
2005 Living with Fran (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace