foto

Misti Traya

  • nar. 23.9.1981 (36 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Holky v balíku
2005 V jednom kole

TV seriály

2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poprvé v New Yorku (S02E12)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všechny trable světa (S01E12)
Vánoce na draka (S01E09)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Červené kalhotky (S01E05)
Sebeovládání (S01E04)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace