foto

Misti Traya

  • nar. 23.9.1981 (38 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 War Eagle, Arkansas
2006 Holky v balíku
2005 V jednom kole

TV seriály

2008 Army Wives (TV seriál)
Loyalties (S02E08)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poprvé v New Yorku (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pretend (S08E21)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všechny trable světa (S01E12)
Vánoce na draka (S01E09)
2004 Huff (TV seriál)
Je mrtvá? (S01E06)
Červené kalhotky (S01E05)
Sebeovládání (S01E04)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky