foto

Gisela Trowe

  • nar. 5.9.1922
    Dortmund, Německá říše
  • zem. 5.4.2010 (87 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Der Duft von Holunder (TV film)
2010 Endlich jetzt
Ich, Ringo und das Tor zur Welt (TV film)
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
Liebe Mauer
Láska z Benátek (TV film)
2007 Mütter, Väter, Kinder (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Herzlichen Glückwunsch (TV film)
Meine große Liebe (TV film)
2004 Finančák se nelíbá (TV film)
2003 Dann kamst du (TV film)
Ehespiele (TV film)
Gestern gibt es nicht (TV film)
Himmelfahrt
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2002 Proti své vůli (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
Schutzengel gesucht (TV film)
2000 Kalt ist der Abendhauch
Scharf aufs Leben (TV film)
1998 Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
Hilfe, meine Frau heiratet (TV film)
Sperling und die verlorenen Steine (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Kroky vraha (TV film)
Tatort - Tödliche Freundschaft (TV film)
1992 Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
Negerküsse (TV film)
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1990 Hard Days, Hard Nights
1987 Landarzt, Der (TV film)
1986 Lieber Arthur (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1984 Heute und damals (TV film)
1981 Alles im Eimer
Kleine Hotel, Das (TV film)
1980 Teegebäck und Platzpatronen (TV film)
1978 Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
Schwüle Tage (TV film)
1977 Der doppelte Moritz (TV film)
1976 Charleys Tante (TV film)
Die Erzählungen Bjelkins
Schneesturm, Der (TV film)
1975 Evas Rippe (TV film)
1973 ...aber Jonny!
Entziehung - Ein Tagebuch (TV film)
1971 Freudenhaus, Das
La Femme, le Mari et la Mort oder Über die Schwierigkeiten, seinen Mann umzubringen (TV film)
Oliver (TV film)
1970 Morgen, ein Fenster zur Straße (TV film)
Stückgut (TV film)
1969 Argila
Der Lauf des Bösen (TV film)
Die Ratten (TV film)
Eika Katappa
1968 Reisegesellschaft, Die (TV film)
1967 Dieser Mann und Deutschland (TV film)
Palme im Rosengarten (TV film)
1966 An einem ganz gewöhnlichen Tag (TV film)
Chladnokrevně předložený účet
Kirschgarten, Der (TV film)
1965 Der Krake (TV film)
Die Schelme im Paradies (TV film)
Exil (TV film)
1964 Der Protest (TV film)
Die Zofen (TV film)
Mit zwei Füßen im Grab (TV film)
1963 Das tödliche Patent (TV film)
Mondvögel, Die (TV film)
Was soll werden, Harry? (TV film)
1962 Das Jubiläum (TV film)
Das verflixte erste Mal - Ein Feuilleton mit Musik (TV film)
Eheinstitut Aurora
Parkstraße 13 (TV film)
1961 Das Rendezvous von Senlis (TV film)
Wir waren drei (TV film)
1960 Das hab ich in Paris gelernt
1959 Ruf ohne Echo (TV film)
Unbeschriebenes Blatt, Ein (TV film)
1957 Auf Wiedersehen, Franziska!
Tiché blesky
1956 Der Weg ist dunkel (TV film)
1955 Das Streichholz unterm Bett (TV film)
Urlaub auf Ehrenwort
1954 Der Mann meines Lebens
Ein Leben für Do
1953 Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Hlas toho druhého
1951 Der Verlorene
1948 Blumova aféra
Straßenbekanntschaft

TV seriály

2008 Die Anwälte (TV seriál)
Leben und Tod (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Pessach-Fest (S07E12)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Lug und Trug (S01E18)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Heimlichkeiten (S10E32)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Benátské finále (E05)
2000 Pašák (TV seriál)
1997 Pusinka (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
Tanz auf dem Vulkan (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
Kommissar Klefisch (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Bertinis, Die (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Albert Schweitzer (TV seriál)
Die Insel (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Auf einem langen Weg (TV seriál)
Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Goldene Zeiten (TV seriál)
1980 Im schönsten Bilsengrunde (TV seriál)
Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
Medienklinik (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1970 Wie ein Blitz (TV seriál)
1969 Salto mortale (TV seriál)
1966 Jens Claasen und seine Tiere (TV seriál)

Dokumentární

2002 NWDR-Rolle, Die (TV film)
1987 Geschlossene Gesellschaft, Eine (TV film)
1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Divadelní záznam

1972 Die Dreigroschenoper (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky