foto

Tanya Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 My Christmas Inn (TV film)
2015 Beyond Control
2012 Predisposed
2010 Butterfly Rising
2001 Bratři
1999 Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)

TV seriály

2018 Paní ministryně (TV seriál)
E Pluribus Unum (S05E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
S lidmi to umí (S04E11)
Přátelé na nízkých místech (S04E08)
Můžete chodit v obleku (S04E02)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Chlupy a kozičky (S03E10)
Strach a jiné zápachy (S03E08)
Svázaný jazyk (S03E07)
další epizody (4)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Message Discipline (S06E07)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Nesnáším loučení (S07E04)
Roznětka (S07E03)
Našla jsem tě (S07E02)
další epizody (4)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Den p*čuvzdání (S01E09)
Lesbická žádost zamítnuta (S01E03)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Na začátku (S05E07)
To čím jsem, je tvoje dílo (S05E03)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všechno je zlomené (S03E09)
Potíže (S03E05)
Devět zločinů (S03E04)
další epizody (6)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
První výlet (S02E04)
Nic než krev (S02E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Velká změna (S13E22)
2003 Manipulátor (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (S01E23)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (S01E21)
další epizody (6)
2001 24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
1:00 a.m.-2:00 a.m. (S01E02)
12:00 a.m.-1:00 a.m. (S01E01)
1996 Buddies (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Butterfly Rising

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Butterfly Rising

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky