foto

David Loftus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Deep Dark
2014 Finding Oblivion
2012 Shiver

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Rise of Chaos (S03E01)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
2012 Grimm (TV seriál)
Leave It to Beavers (S01E19)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Broken Wing Job (S05E08)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 15 Minutes Job (S04E03)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Maltese Falcon Job (S02E15)

Dokumentární

2017 Resistance at Tule Lake

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky