foto

Henri Lubatti

  • nar. Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Unknown Caller
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
2005 Můj velký tlustý nezávislý film
2001 Last Ride
2000 Nowheresville
To je vražda, napsala: Smrtonosný příběh (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
1998 Okolo ohně
1997 Zázračný běžec

TV seriály

2018 Timeless (TV seriál)
The Salem Witch Hunt (S02E04)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Isabella Stone (č. 34) (S04E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ať chcete nebo ne (S15E09)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Přijímací komise (E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
More Civil War (S03E02)
Civil War (S03E01)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Cereal Killer (E06)
Zoo (TV seriál)
Daň krve (S01E11)
Mlčení cikád (S01E03)
Bojuj, nebo uteč (S01E02)
Salem (TV seriál)
Cry Havoc (S02E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Krádež (S05E11)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak prosté (TV seriál)
Paint It Black (S02E22)
The Man with the Twisted Lip (S02E21)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Ticho (S03E15)
Lovci zločinců (TV seriál)
Česká spojka (S03E14)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Obvyklí podezřelí (S02E03)
2012 Grimm (TV seriál)
Leave It to Beavers (S01E19)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Ponziho schéma (E15)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Na začátku (S05E07)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
další epizody (4)
2011 Grimm (TV seriál)
Lonelyhearts (S01E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hard Out (S05E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Death's Door (S07E10)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Narušení (S01E11)
Chuck (TV seriál)
Chuck a maska (S03E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ďábel na oltáři (S05E14)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Purity (S01E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a cizinec (S08E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Pro nic za nic (S02E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Magická show (S05E06)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nezasvěcení (S02E19)
O.C. (TV seriál)
The Dream Lover (S04E11)
The French Connection (S04E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Chůva (S06E10)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
další epizody (8)
2005 E-Ring (TV seriál)
The Inside (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Hijack (S01E09)
Intramural (S01E08)
další epizody (10)
2004 Dr. House (TV seriál)
Věrnost (S01E07)
Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Každá s každým (S05E05)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (S01E18)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (S01E16)
další epizody (4)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kdo to tu mlčí (S06E20)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tajemný nový svět (S01E03)
Advokáti (TV seriál)
Public Servants (S05E22)
Pohotovost (TV seriál)
Strach ze ztráty svobody (S07E20)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
A Room with No View (S02E20)
Akta X (TV seriál)
Vnitřní zrak (S05E16)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky