foto

Francesco Arlanch

  • nar. 20.6.1975 (45 let)
    Romano di Lombardia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Chiara Lubich - L'Amore vince tutto (TV film)
2017 The Startup: Accendi il tuo futuro
2014 Karol, który został świętym
La bella e la bestia (TV film)
2013 Anna Karénina (TV film)
2012 Marie z Nazaretu (TV film)
2011 Karol, odvaha otce Karola
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
2009 David Copperfield (TV film)
2008 Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
2007 Klára a František (TV film)
Pompeje (TV film)
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
Svatý Petr (TV film)

TV seriály

2020 Návrat do života (TV seriál)
Io ci sono (E16)
Veleni (E15)
L'imprevisto (E12)
další epizody (10)
2019 Medicejové (TV seriál)
Nevinní (S03E04)
2018 Medicejové (TV seriál)
Spojenectví (S02E06)
2017 L'isola di Pietro (TV seriál)
La strada di casa (TV seriál)
Sotto copertura: La cattura di Zagaria (TV seriál)
2016 Non dirlo al mio capo (TV seriál)
2015 La dama velata (TV seriál)
Sotto copertura (TV seriál)
2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2013 Všechna hudba mého srdce (TV seriál)
2012 Talent High School - Il sogno di Sofia (TV seriál)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
Un passo dal cielo (TV seriál)
2008 Andílci (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Artemisia Sanchez (TV seriál)
Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky